2009. július 22., szerda

True Tears




Szerintem ezt már sokan láttátok, de azért megemlítem. A cím (igaz könnyek) teljesen lefesti az anime tartalmát. A könnyek fontossága mutatkozik meg ebben a megható történetben, ami nem mindenki számára hozz happy endet. A storyt teljesen lezárják, ebben a 13 részben. Nem igazán tudok, úgy írni róla, hogy ne spoilerezek, ezért rövid leszek.

Shinichiro egy átlagos középiskolás. Szeret rajzolgatni, és a későbbiekben szeretne kiadatni egy mesekönyvet is, amit az élete ihletett. Gyerekkori játszótársa, Hiromi hozzájuk költözik apja halála után, aki Shinichiro apjánál dolgozott. Shinichiro nem érti, hogy a régen mindig életvidám lány mostanra miért lett olyan távolságtartó. Shinichiro nem tudja bevallani Hirominak, hogy tetszik neki, ráadásul összefut egy flúgos kis csajjal, aki teljesen ráakaszkodik, és bele akarja vonni a furcsa játékaiba. Közben Shinichiro legjobb barátjának a barátnője is belehabarodik Shinichiroba. Na mi lesz ebből? :) Én már tudom.

Általában nem szokásom színtiszta romantikus történeteket nézni, de ennek az animének a grafikája megfogott a fent látható klippben, és végül a történetben sem kellett csalódnom, bár egy kicsit unalmas volt, mégis a végére elégedett lehettem vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése