2010. augusztus 19., csütörtök

Switch





A Switch egy kétrészes OVA, ami ugyan csak ízelítője a mangának, mégis jól sikerült. Műfaját tekintve krimi. A részek egyenként kb. 30 percesek. Először azért figyeltem fel rá, mert a grafikája nagyon hasonlít a Death Note-éra, de semmi köze hozzá.

A két főszereplőnk, Hal és Kai az anime első perceiben egymásra fogják a pisztolyaikat, Hal megkérdezi Kait: „Ha azt kérném, hogy halj meg...megtennéd?”, a kép elsötétül, eldördül az egyik pisztoly és vérfoltok jelennek meg. A jelenet csak később, a második rész végén tisztázódik, előtte még meglátjuk mi vezetett idáig.

Hal és Kai a rendőrségen dolgozik, mint Drog Ellenőrző Hivatalnok. Egy új, ismeretlen anyagból készült illegális kábítószerről kaptak információkat, amivel az Asaya nevű drogkereskedő szervezet kereskedik. Hal beszivárgott az Ayase rejtekhelyére, és a főnök bizalmába került, de azért még rezeg a léc. A nyomok egy botanikuskerthez vezetnek, ahová pedig Kai épül be, hogy információt szerezzen. Eközben egy titokzatos harmadik fél is keveri a kártyákat a háttérből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése