2010. április 23., péntek

Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru





Azt hiszem egy új kedvencem érlelődik a most áprilisban indult sorozatok közül. Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru egy 12 részesre tervezett romantikus, kaland, fantasy anime sorozat.

A kissé naiv, de jótétlélek Yuki egy árvaházban él, de mivel közeleg az érettségije már lakás után kutat hiszen, akkor el kell hagynia az árvaházat. Addig is gondját viseli a kisebbeknek, segít az igazgatónak és hasonlók.
Mostanában furcsa álmai vannak, de mikor felébred már nem emlékszik rájuk. Az első rész első néhány percében egy ilyen álmába nyerünk bepillantást. Yuki egy fiatal, gyönyörű hölgyként egy fekete bőrszerkóba öltözött férfihoz simul, és azt kéri tőle ölje meg, de a férfi azt mondja, hogy nem tudna ártani neki, és meg fogja védeni. Ezzel ennyi.

Yukinak különleges képessége van, amiről ö is folyamatosan megfeledkezik, valószínűleg irányítani sem tudja. Ha megérint egy lelkileg sérült embert, akkor látja annak fájdalmát és a fájdalma okát. Yuki segítene szeretne ezeken az embereken, de azok csak álszentnek és tolakodónak tartják. Az egyik ilyen fenyegető leveleket is küld Yukinak. Ráadásul valami sötétség is közelit a fiú felé...

(Amikor a manga képeit nézetettem olyan érzésem volt mintha valaki ötvözte volna a Vampire Kngihtot az Angel Sanctuaryval. Remélem nem rontják el a kedvem.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése