2010. április 22., csütörtök

Sex Pistols





A cím ne tévesszen meg senkit, egy idei YAOI OVÁról van most szó.

Eszerint a történet szerint az emberek egy részének nem majom őse, hanem más állati őse volt, mint például macska, vagy kígyó. Ennek eredményeképpen állati tulajdonságaikat is örökölték, vagyis a macska vérű fél a víztől, a kígyó pedig otthon érzi magát benne.

A négy férfi főszereplőnk közül az egyik, név szerint Noririn nem kis bajban van. Még fiatal és nem valami talpra eset, ezért nem tudja visszafogni a lelkét, ami a szagát erősíti, ezzel pedig csak a többi férfinak hívja fel a figyelmét magára. Kunimasa, Noririn párja elviszi a srácot bátyjához, Madaraméhoz, aki úgy tűnik ezen a területen specialista, és egy tréninget javasol, hogy Noririn megtanulja kordában tartani a szagát.

Madarame egyébként utálja a férfiakat, és ezt nem is rejti véka alá. Szőke haja, kék szeme és tökéletes magas, atléta alkata miatt csak úgy tapadnak rá a nők, akiket viszont nem rest felhívni magához. Rettenetes természete ellenére még általánosban bele szeret az eminens Fujiwara, aki még a gimnáziumba is követte szerelmét. Bár hiába mivel Madarame még csak beszélni sem hajlandó fiúkkal. Így amikor Fujiwara elhatározza, hogy szerelmet vall betörik a szemüvege. Ráadásul Madarame annyira nem foglalkozik a férfiakkal, hogy évekkel később mikor már túl cikivé vált neki, hogy mindenki tudja, hogy nincsenek hímnemű barátai megkéri az osztály elnököt, vagyis Fujiwarát hogy legyen az ő álbarátja a nyilvánosság előtt, persze már rég nem emlékszik a srácra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése