2010. április 18., vasárnap

Doki contra Dr.




Mostanában láttam egy olyan animét és egy doramát/mangát, amiben az iskolaorvos csak az egyik nemet kezeli leginkább. Viszont, ha ezt a két doktort összeeresztenénk ott érdekes dolgok sülhetnének ki.

A Hana-Kimiben Doktor Umeda (baloldalt) meleg és irtózik a nőktől, ami volt felesége érdeme. Ezért döntött úgy, hogy egy fiú kollégium iskolaorvosa lesz. Még ő sem sejti, hogy itt lánnyal is találkozhat, akinek a szövetségese lesz. Tanácsokat ad a magát fiúnak kiadó lánynak, Mizukinak abban, hogy a suli testileg-lelkileg sérült magasugró bajnokát, Sanot hogyan lehetne újra versenyzésre bírni.

Katekyo Hitman Rebornban Doktor Shamal (jobboldalt) eredetileg nem iskolaorvos, hanem egy szimpla orvos, aki az olasz maffiának dolgozik, mint bérgyilkos. A specialitása, hogy szúnyogok/moszkitók segítségével támad és terjeszt különböző megbetegedéseket. Dr. Shamal csak nőket kezel, mert imádja őket, és amikor csak teheti teszi nekik a szépet. Viszont kijelentette, hogy csak nőket hajlandó kezelni, férfiakat nem. Azért egyszer-egyszer tesz kivételt... Igazából nőgyógyász szeretett volna lenni, de most tsunáék középiskolájában iskolaorvos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése