2009. október 31., szombat

Kobato



Ezt az animét is vártam már egy ideje. Nem vártam tőle világmegváltó dolgokat, sem storyját tekintve, sem grafikára. Egyszerűn egy helyes kis történet a felüdülésre vágyóknak :) Nagy Clamp rajongó vagyok, mint gondolom már észrevettétek, úgyhogy kicsit elfogult is vagyok. Mindenestre érdemes belenézni, és akkor már mindenki maga döntheti el, hogy neki ez bejön avagy sem.

Szintén crossover, mint a Tsubasa Cr. (és mint megannyi Clampmű), az animében is már előfordultak a Chobits és a Wish karakterei.

Hanato Kobato valahonnan az égből érkezik az emberek közé. Van egy kívánsága, el szeretne jutni valahová. Ahhoz hogy a kívánsága teljesüljön egy palackba összetört emberi szíveket kell gyűjteni, de a palackot is meg kell szerezni, azzal hogy átmegy egy teszten, amin a felügyelője egy plüss kutya, Ioryogi. A teszt lényege, hogy tud-e az emberek között élni. Amint az üveg megtelik, a kívánsága valóra válik, és elmehet oda ahová vágyik. Csakhogy ez nem olyan könnyű, mert nem mindig lehet észre venni a sérült embereket, és nem is biztos, hogy mindenki meg akar gyógyulni. Ugyanis a begyűjtés úgy működik, hogy először meg kell gyógyítani az összetört szívet, és Kobato csak azután kaphatja meg. Kobato ösztönös segítőkészségével sokszor akaratán kívűl gyógyítja meg a szíveket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése