2012. május 20., vasárnap

Anime Börze



Most először, és reméljük nem utoljára, június 16-án rendezik meg Újpesten, a Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnáziumában az Anime Börze névre keresztelt egynapos programot, amin belül vásár (akár Te is bérelhetsz 500Ft-ért asztalt), cosplay fotózás, kártyaverseny, rajz-fotó-videó pályázat és figura kiállítás várható. De a rendezők várják az ötleteket az oldalakon:

  • Anime Börze honlapja és
  • Facebook oldaluk
  • Facebook esemény, ahol jelezni lehet, hogy részt veszel-e és meg is hívhatód ismerőseidet, illetve láthatód kik fognak eljönni közülük. (Ez a rendezőknek azért fontos, hogy tudják hány résztvevőre számítsanak.)

    A belépő igazán minimális, csak 400 Ft. Figura gyűjtőként kíváncsi vagyok a kiállításra, de eladóként is valószínűleg részt veszek barátnőmmel társulva. 2-3 artbookot, Yu-gi-oh!, Sailor Moon és Pokémon kártyákat, posztereket viszek ki, és amit még addig találok és nincs már rá szükségem, de kifogástalan állapotban van. Barátnőm 100Ft-os "turival" készül majd. De kint lesz még az AnimeLand és több workshop (kézzel készített ékszerek, mütyürök...), de az oldalon az Ott lesznek menüpont alatt folyamatosan szemmel tudjátok kísérni a bővülő listát.

    Egy szó mint száz: Érdemes lesz kijönni! Gyertek bátran! (Metróval könnyű odajutni.)


  • Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése