2010. szeptember 29., szerda

MondoCon '10 -es megjelenések



Még péntekig derülnek ki új címek, de már most látom, hogy biztató lesz ez a Con. Egy csomó sorozatot folytatnak, sőt be is fejeznek. Árnybíró 17-el és a Hellsing 9-el már két sorozata is befejeződik a Mangafannak, és hallottam rebesgetni, hogy új címeket is bejelentenek. Majd hétvégén meglátjuk. Szombaton úgyis megyek. Majd írok helyzetjelentést. Mindenesetre már van egy újdonságuk, amiből már a 3. kötet fog megjelenni. Ez a Love*com vagyis Lovely Complex. Egy magas, fiús lányról, és egy alacsony, szemérmes fiúról szól. Egy romantikus vígjáték. Nagyon gondolkodom rajta, hogy ezt is elkezdem venni.

One Shot-ként (legalábbis azt hiszem) pedig három klasszikus regény és színdarab feldolgozása is napvilágot lát: Alice Csodaországban, Manga Shakespeare - Hamlet, Rómeó és Júlia. Úgy látszik a Grimm meséknek nagy sikere volt. :) Nem is tudom. Majd bele lapozok aztán meglátom megéri-e...

A Mangattack Kiadó hozza a formáját, és megint két nevenincs alkotást hozott forgalomba: Esti tagozat és a Kanpai!.

A többi kiadó igazán vehetne példát a MangaFanról. Még a Deltavisionnal többé kevésbé meg vagyok elégedve, mert ott van nekik a Berserk, a Trigun és az Angyalok menedéke. Bár már arról is hallottam, hogy az Angyalok Menedéke nem elég sikeres, ezért lehet, hogy nem is folytatják. Remélem ez nem igaz, mert ezt a megjelenést várom már több mint egy éve (na igen, a Deltavision nem a gyorsaságáról és precízségéről híres). Mondjuk a kiadó gyanúsan hallgat a megjelenéseiről... Se a Mondocon oldalán, se a saját oldalukon nincs infó (Elökészületben - Képregények kategóriában se). Remélem tévedek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése