2011. október 26., szerda

Jön! Jön! Jön! - Ai no Kusabi



CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! YAOI!

Már letettem róla, hogy megcsinálják az Ai no Kusabi remaket, de most úgy néz ki január 18-ától mégis kijön. Bár nem 13 részes TV sorozatként mint ahogy eredetileg tervezték, hanem 4 részes OVA-ként. (Mondjuk az eredeti tervek szerint 2009-re jött volna már ki.) Egyébként pont a napokban járt az eszemben, mintha megéreztem volna :) Youtube-on van fent egy 8 perc az első részből. Kicsit komor és félek tőle, hogy csalódás lesz a feldolgozás, de azért még reménykedem... Annyi biztos, hogy a hat kötetes novellából most több részletet fogunk kapni, mint az első 2 részes OVÁban.

Annak, aki nem ismerné az alapstoryt:

Egy alternatív jövőben járunk, ahol egy szuperszámítógép, Jupiter irányít, és hajszín alapján ossza be "kasztokra" az embereket. A vezetők a szőkék, vagyis a blondie-k, utánuk következnek a vörösek és a barnák, a legalján a legszegényebbek pedig a fekete hajúak, a mongrelek állnak. Úgy adódik, hogy egy Iason nevű blondie a pet-jévé (szexuális játékszerévé) teszi Rikit, aki egy szabad szellemű mongrel.

A 1992-es OVÁban alig van szexjelenet és a története is elég jó, ezért ezt bátran merem ajánlani a vállalkozó kedvűeknek. Viszont van egy olyan érzésem, hogy remake-ben több aktus lesz, mivel manapság ez már elfogadottabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése